De prepaid simkaart. Anno 2022, is deze simkaart nog steeds erg geliefd onder de Nederlands. De beweegredenen hierachter zijn begrijpelijk. Naast dat het makkelijker is om een prepaid kaart aan te schaffen dan een mobiel abonnement af te sluiten, zitten er nog een aantal additionele voordelen aan het gebruik van een prepaid simkaart. Onderstaand vind je de drie grootste voordelen van een prepaid simkaart over een mobiel abonnement sim kaart. Ook vind je hier als extra, de twee grootste prepaid providers van Nederland.

#1 Geen onverwachte kosten

Als eerste, en voor de meeste ook wel het belangrijkste, het kostenplaatje. Doordat je de kaart van tevoren opwaardeert, heb je geen onverwachte kosten. Je bepaalt zelf voor welk bedrag je gebruik wilt maken van mobiele telefonie en internet. Hiermee heb je dus zelf in de hand hoeveel en hoelang jij gebruik maakt van jouw telefonische pakket. Je kan dus onmogelijk over jouw bundel termijn heen gaan.

#2 Reizen

Voor degene die vaak weekendjes weg gaan is een prepaid simkaart ideaal. Voor reizigers is het makkelijker om over te schakelen op een lokale prepaid kaart wanneer je in het buitenland bent. Door voor deze vorm van telefonie te kiezen voorkom je onnodige doorlopende kosten tijdens een verblijf in het buitenland. Je kan namelijk nooit over jouw bundel heen gaan.

#3 Anonimiteit

Het kopen van een prepaid kaart is in tegenstelling tot het afnemen van een mobiel abonnement, volledig anoniem. Je hoeft geen persoonsgegevens achter te laten. Niemand kan jou dus benaderen, omdat je nergens geregistreerd staat.

Prepaid provider Lyca

De gemakkelijke aanschaf, het gebruik en de gratis Lyca simkaart maken een Lyca bundel erg fijn om te gebruiken.

Prepaid opwaarderen

De prepaid staat bekend om haar vele internationale bundels en goedkope tarieven. Je kan bij Lyca voor een spotprijs naar landen over de hele wereld bellen.

 Je hebt de mogelijkheid om alleen beltegoed en data aan te schaffen, of een combinatie bundel te nemen. Het opwaarderen van een losse telefonie of data kaart is dan goedkoper dan het opwaarderen van een volledige telefonie simkaart. Deze individuele bundels kun je ook gewoon combineren met de huidige bundel die op jouw simkaart staat. Lekker makkelijk, dus!

Bundels kopen

Lyca biedt verschillende bundels waarmee je kan bellen, sms’en en internetten. Voor elke behoefte is er een Lyca bundel.

Prepaid provider Ortel

Wat Ortel uniek maakt is dat het een prepaid provider is met een sterk persoonlijk merk. Ondanks dat je geen abonnement hebt bij Ortel, voel je je wel een echte klant.

Opwaarderen

Ortel opwaarderen is vrij eenvoudig. Prepaid producten kunnen online tegen de laagste tarieven gekocht worden. Daarmee maak je bij elke opwaardering kans op het winnen van Ortel prijzen.

Een opgewaardeerde prepaid kaart is 6 maanden geldig. Je hoeft dus niet actief gebruik te maken van de simkaart om deze geldig te houden. Je zit dus nergens aan vast.

Bundels kopen

Een Ortel bundel kun je kopen op de pagina Ortel opwaarderen.